InDiat kapszula rendeléseInDiat Kapszula

Shilajit Asphaltum

(0/0)

Az InDiat egyik fő összetevője a shilajit, amelyet sokan az Istenek nektárjaként neveznek. Nézzük meg tehát, hogy a shilajit, milyen egészségre gyakorolt hatással bír, valamint milyen szerepet tölt be a súlycsökkentő folyamatokban.

Az InDiat fogyasztásával több fronton is támogathatjuk a testsúly csökkenését, valamint segítségével a fogyókúrás hiánytünetek nélkül szabadulhatunk meg a súlyfeleslegtől.

Az energiatermelés folyamat lelassul az életkorral, emiatt egyre több zsírt tárol a testünk, az állóképességünk pedig egyre csökken. A Shilajit segít fenntartani azt, hogy az anyagcserénk újra fiatalos lendülettel pörögjön, fizikai teljesítő képességünk fokozódjon, a felesleges kalóriákat elégessük, ami nélkülözhetetlen a súlycsökkentő folyamatokhoz. Az ajurvedikus hagyományban úgy tekintenek rá, mint a „gyengeség pusztítójára”.

A Shilajit segít abban, hogy tettrekésznek és energikusnak érezzük magunkat, ezért később jelentkezik az energiahiányból fakadó éhség érzet, emiatt jelentősen csökkenhet a teljes napi kalóriabevitel.

Sportolói körökben elhíresült az úgynevezett “Fat Scraping Action” hatása, mely azt jelenti, hogy úgy támogatja a testzsír csökkentését, hogy a sovány izomtömeget növekedésében támogatja. Ayurveda szerint is, a Shilajit rendelkezik “lekhaniya” vagyis zsírkaparó képességekkel, mert a tradicionális indiai gyógyászat szerint eltávolítja a felesleges zsír felhalmozódásokat a szervezetben, illetve szabályozza a szervezet zsír és szénhidrát anyagcseréjét.

A shialjit eredete

A Himalája-hegység a buddhista szerzetesek számára egy szent hely volt, amelyről úgy tartották,hogy még az Istenek országánál is magasabban van. A meredek sziklák hasadékaiban található méz szerű anyagot nevezték el shilajit-nak, amely annyit tesz - Istenek nektárja. A shilajit sokak számára egy folyékony drágakő, amely fontos szerepet játszik az ázsiai és az indiai Ayurveda gyógyászatban. Ennek a folyékony szerű anyagnak a sziklákból való kicsapódása a hőmérséklet függvénye, vagyis elsősorban a nyári hónapokban zajlik ez a folyamat.

InDiat

A shilajit egy fekete, gyantához hasonló anyag, amely rendkívül gazdag nyomelem tartalommal rendelkezik.

Gyógyhatásai:

A shilajit a nyomelemek mintegy 80%-át tartalmazó természetes anyag, amely számos jótékony hatással rendelkezik. Tartalmaz természetes fulvosavat, valamint huminsavat, amely anyagok nélkülözhetetlenek a sejtek energia termelésében és a méregtelenítésbe egyaránt.

A shilajitnak köszönhetően az InDiat fogyasztásával támogatható az energia termelés is, így a fizikai aktivitás során kiegyensúlyozott energiaszint biztosítható.

A shilajit hozzájárul a szervezet megfelelő és optimális működéséhez.

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő, gyorsítja a szervezet regenerálódását, valamint képes lassítani az öregedési folyamatokat.

A shilajit-ra sokan csodaszerként tekintenek, hiszen védelmet biztosít többféle betegség ellen is. Hatékonyan alkalmazható ugyanis a cukorbetegség, az elhízás, a stressz, a nőgyógyászati problémák, az emésztési és idegrendszeri zavarok, valamint a pajzsmirigyek működési zavara ellen.

Nagyszerű afrodiziákum, amely segítségével növelhető a férfiak libidószintje is.

Megfelelő és a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminok és nyomelemek nélkül lehetetlen hatékony súlycsökkenést elérni. Az InDiat segítségével azonban a fogyókúrás hiánytünetek nélkül szabadulhatunk meg a túlsúlytól. Shialjit tartalmának köszönhetően pedig a szükséges tápanyagok is pótolhatóak a szervezet számára.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).