InDiat kapszula rendeléseInDiat Kapszula

Caralluma fimbriata

(5/1)

Az Indiat egyik legfontosabb összetevője a caralluma fimbriata. Egy igazán sokoldalú termék, amely segítségével több fronton is támogatható a fogyás. Az Indiat caralluma tartalmának köszönhetően csökkenti az étvágyat.

Az indiai törzsiek Caralluma fimbriata darabjait rágták el, ha el akarták nyomni az éhségüket, és nem akartak fáradságot érezni, mikor egész nap, pihenés nélkül vadászni kényszerültek. Az Indiai Egészségügyi Minisztérium Orvosi Növényeinek Gyűjteménye is jegyzi a Carallumát, mint hasznos táplálékot éhínségek idejére.

A caralluma eredete és előnyei

A caralluma fimbriata egy zamatos, meténgfélék családjába sorolható, szukkulens növény. Ázsiából származó növény, amelyet Indiában már évszázadok óta fogyasztanak zöldségként. Az étvágy, valamint az éhség csillapítására és az állóképesség fokozására használják.

InDiat-egeszseg

Ez a növény egy mellékhatások nélküli tradicionális indiai termék, amelyet az éhínség ételeként is neveznek.

Az indiai törzsek a caralluma növényt hagyományosan az éhség és a fáradtság csökkentésére fogyasztották nyersen, vagy savanyúság formájában. Ma már azonban az étvágy csökkentésére, az energia fokozására, valamint a fogyás elősegítésére szolgáló növényi kivonat.

A caralluma tudományosan is bizonyított, hogy elnyomja az étvágyat, valamint számos anyagcserére gyakorolt hatással bír.

Többféle módon is támogatja a fogyást:

- gátolja a zsírsejtek növekedését

- csökkenti az éhség hormon szintézisét, amely az éhségérzet kialakulásáért felelős hormon

- energetizál és fokozza az állóképességet

A klinikai vizsgálatokban a Caralluma fimbriata kivonat szabályozta az étvágyért felelős hormonok (leptin, ghrelin) egyensúlyát a keringő vérben, az étvágyfokozó hormon, a ghrelin szintézisét kifejezetten csökkentette. Az étvágycsökkentő hatását a pregnán glikozidoknak köszönheti, melyek gátolják a hypothalamus éhségérzékelő mechanizmusát, blokkolják a citrát-liáz aktivitását.

A vizsgálatokban, megfigyelési programokban a Carallumát fogyasztók sokkal energikusabbnak bizonyultak, szervezetük zsír százaléka csökkent, míg az izomtömegükből nem vesztettek. Ennek oka, hogy a Caralluma fimbriata megakadályozza testünkben a Malonyl Coenzyme érvényesülését. Ennek az enzimnek a blokkolása gátolja a szervezet zsír raktátozását, és a testet arra kényszeríti, hogy felélje a saját zsírtartalékait.
A Caralluma tehát nem csak gátolja a zsírszintézist, hanem fokozza a zsírégetést is. Ezáltal több energia áll rendelkezésre a szervezetben, és úgy teszi aktívabbá és élénkebbé a fogyasztóját, hogy ezzel mechanizmussal az izmok energiaellátását fokozza, valamint így a teljesítményt is.

Energia fokozó és étvágy csökkentő hatásai mellett a caralluma antioxidáns hatásokkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is bír.

Plusz kilókkal és önbizalom hiánnyal küzdesz?

A természetes megoldás az InDiat, amely segítségével Singh Viki is csodás alakot nyert. Az InDiat egy indiai, tradicionális gyógynövény keverék, amely több fronton is képes támogatni a hatékony súlycsökkenést. Segítségével megszabadulhatunk a felesleges zsírpárnáktól, miközben támogathatjuk és megőrizhetjük egészségünket és szépségünket.

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Ács Katalin
2019-07-15
Ami tetszik: Működik Ami nem tetszik:

Cseke Katinka miatt próbáltam ki, mert hasonló testalkatú voltam mint ő. Bár én nem adtam le annyit mint ő, de lehet, mert kevesebbet is mozgok, de így is szuper eredményt értem el!